Hafta içinde ciddi bir iş adamı kimliği ile sektörün dünyadaki en önemli oyuncularından biri olarak milyar dolarlık holdingi yöneten Sepil, hafta sonlarında formasını giyip, kaşkolunu takarak bir taraftar gibi stada koşup takımına destek veriyor.



Geçen hafta Nazilli Belediyespor maçına giderken yüzünde kaşkoluyla görüntelenen Başkan Sepil, 3 gün sonra CNN İnternational'da ekrana çıkıp, dünya ekonomisini yorumladı. "Göztepe beni petrolden daha çok heyecanlandırıyor" diyen Sepil, "Çocukluğumdan beri süren bir sevdanın peşindeyim. Evimizi kulüp binasının yanındaydı. Ben Göztepe'de büyüdüm. Şirketlerimizdeki başarının, sırrı ekonomiyi doğru yönetmekten geçiyor. Göztepe'de de bunu yaparsak hedefe ulaşırız" şeklinde konuşuyor.

GÖZTEPE'DEN BAHATTİN'E KANCA

Ara Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Göztepe Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un santrforu Bahattin Köse'yi de listesine aldı. Akhisar'da fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki futbolcu Sportif Direktör Barış Güçlü'nün temaslara başladığı bildirildi. Bu arada Göztepe'nin talip olduğu Balıkesirsporlu Muğdat Çelik için Manisaspor'un da devrede olduğu öğrenildi.