İlk yarıda ev sahibi takım Gohou, Emrah Bozkurt, Hanni ve Arif Şahin gibi hücumcu oyuncularıyla pozisyonlar üretmesine rağmen gol atma başarısı gösteremedi.
Konuk Bucaspor'da ise Mehmet Batdal ve Dahmane ile gol aramasına rağmen hücumda çoğalamadı ve devre golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya Kayseri Erciyesspor, Arif Şahin'in yerine Serdar Eylik'i alarak başladı. Bucaspor ise ilk yarıdaki onbiri ile ikinci yarıya başladı.
Bucaspor'da ilk değişiklik 62. dakikada yapıldı ve Umut Gündoğan'ın yerine Civar Çetin, 1 dakika sonra da Dahmane'nin yerine Mehmet İncebacak oyuna dahil oldu. Bu değişikliklerle Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar orta sahasını daha kalabalık tutmayı amaçlamış, tek Mehmet Batdal ile bu dakikadan itibaren gol arayacaktı.
Kayseri Erciyesspor ikinci değişikliğini 72. dakikada yaptı ve Gohou'nun yerine Göksu Türkdoğan oyuna girdi. Ev sahibi takımın son değişikliği ise 78. dakikada yapıldı ve tecrübeli golcü Emrah Bozkurt'un yerine Kenan Şahin oyuna dahil oldu.
Bucaspor son değişikliğini uzatma anlarında yaptı ve Yasin Avcı'nın yerine bir başka orta saha oyuncusu Berkay Samancı oyuna dahil oldu.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor puanını 34'e yükseltirken, Bucaspor da 26 puana yükselmiş oldu. n HM

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Deniz Çoban, Neşet Merdin, Oğuz Terzi
Kayseri Erciyesspor: Atilla Koca, Mustafa Tuna, Numan Çürüksu, Ozan Tahtaişleyen, Bilal Aziz, Serkan Atak, Alaattin Tosun, Emrah Bozkurt (Dk. 77 Kenan Şahin), Arif Şahin (Dk. 46 Serdar Eylik), Hanni, Gohou (Dk. 72 Göksu Türkdoğan)
Bucaspor: Ömer, Okan Alkan, Efe Özarslan, Luis Enrique, Alparslan Erdem, Yasin Avcı(Dk. 90 Berkay Samancı), Aykut Çeviker, Taylan Antalyalı, Umut Gündoğan (Dk. 62 Civar Çetin), Dahmane (Dk. 62 Mehmet İncebacak), Mehmet Batdal
Sarı kartlar: Dk. 71 Numan Çürüksu (Kayseri Erciyesspor), Dk. 78 Okan Alkan, Dk. 87 Alparslan Erdem (Bucaspor)