Sarı lacivertlilerde 31 Mayıs'ta mukaveleleri bitecek Kaptan Ferhat'ın ardından orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak da sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığını söyledi. Bu sezon iki kez kadro dışı kalıp son haftalarda yeniden affedilen 25 yaşındaki futbolcu, PTT 1'inci Lig kulüplerinden cezip teklifler aldığını dile getirdi.

Bucaspor'a 2010 yılından beri hizmet ettiğini söyleyen Mehmet İncebacak, "Sözleşme yenilemeyi düşünmüyorum. Kendi geleceğim için en doğru kararı vereceğim. Amacım kariyerimi PTT 1'inci Lig ya da Süper Lig'de sürdürmek" diye konuştu.

Sarı lacivertli kulüpte profesyonelliğe adım atan Mehmet Süper Lig, PTT 1'inci Lig ve 2'nci Lig'de çıktığı 122 karşılaşmada 9 gol kaydetti. Sözeşmeleri bitecek diğer futbolcular Emre, Kadir ve Burakcan'ın da Buca'da kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

KAYA'DAN GÜÇLÜ YÖNETİM ŞART

Bucaspor teknik direktörü Suat Kaya, Başkan Çetin Kayışlı ile gelecek sezona yönelik ilk görüşmeyi yaptı. Gönlünün görevi sürdürmekten yana olduğunu tekrarlayan teknik direktön, "Başkanımız da kalmamı istiyor. Ancak, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verilecekse, mali açıdan daha güçlü bir yapıya ihtiyaç var. Olağanüstü genel kurulda ekonomik yönden güçlü bir yönetim gelirse, sözleşme yenilerim"! diye konuştu.