Futbol Federasonu, geçen yıl 3 puanı silinen sarı lacivertli takıma 1 ay ek süre verildi. Bu periyotta eski futbolcuları Mehmet Batdal'ın 430, Serkan Yanık'ın 410, İrfan Başaran'ın 200 bin TL alacağını ödemesi gereken Bucaspor, köşeye sıkıştı. Bucaspor'un temmuz ayının sonuna kadar federasyondaki dosyaları kapatmadığı takdirde sezona eksi 3 puanla başlayabileceği bildirildi.

Başkan Çetin Kayışlı ise tüm imkanları zorlayarak 1 ay içinde sorunu çözeceklerini söyledi. Geçen sezon yapılan hataların tekrarlanmayacağını ifade eden Başkan Çetin Kayışlı, "Üç futbolcuyla ve menajerleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Onlardan indirim talep ettik. Serkan ve Mehmet Batdal teklifimize olumlu yaklaştı" dedi. Başkan Kayışlı, icralık oldukları personele de bayramdan sonra tüm ödemeleri gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Takımının başına getirmeyi düşündükleri Serhat Akın'la da görüşmeyi bayramın sonrasına ertelediklerini ifade eden Başkan Kayışlı, "1 hafta içinde sözleşme yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.