Daha önce stoper Henrique ve orta saha Jebrin'in sakatlıklarıyla sarsılan Bucaspor'a kaptan Zafer Çevik'ten de kötü haber geldi. Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'la oynanan maçın 27'nci dakikasında kasığına darbe aldıktan sonra oyuna devam edemeyen tecrübeli futbolcuda yırtık tespit edilği açıklandı.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar, kaptan Zafer'in sahalardan en az 1 ay uzak kalacağını belirtti, "Şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Zafer'in yokluğunu hissedeceğiz. Umarım bir an önce iyileşir" dedi.

Sol arka adalesinde yırtık olan Henrique ve yine arka adalesinden problem yaşayan Jebrin'in Adanaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını ifade eden Sait Karafırtınalar, Gökhan'ın ise tedavisinin sürdüğünü söyledi.

ESNAFTAN YARDIM TOPLANACAK

ESKİ yabancı oyuncuları Dady ve Carlos'a olan toplam 770 bin euro borç sebebiyle FIFA tarafından transfer yasağı konulan Bucaspor'da yönetim, destek toplamak için esnaf turuna çıkacak. Basın Sözcüsü Ercan Geçgel, Manisaspor'un eski futbolcusu Dixon'a olan 141 Euro borcu nedeniyle 6 puanının silinme ihtimali olduğunu hatırlatarak, "Bu duruma düşmemek adına sokak sokak gezip, Bucalı esnaftan destek isteyeceğiz. Yabancı oyunculara olan borçlar bizim yönetimimizin hatası değil. Herkesten elinden geldiği kadarıyla yardım bekliyoruz" dedi.