Alparslan Türkeş Stadı'nda Bülent Birincioğlu'nun yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü, saat 15.30'da çalınacak. Sarı lacivertlilerde cezaları sona eren sol kanat İbrahim ile orta saha oyuncusu Burakcan görev alabilecek. Sakatlıktan kurtulan Mehmet İncebacak da kadroda.

Bucaspor, Kocaeli deplasmanından galibiyetle döndüğü takdirde ligde kalışını ilan edecek. Aksi durumda rakipleri Kartalspor, Eyüpspor, Tokatspor ve Büyükçekmece Tepecikspor'un alacağı sonuçlara bakacak.

Bucaspor, Kartal'ın ligden düşen Tarsus İdmanyurdu'na deplasmanda yenilmesi veya ikili averajda üstün olduğu Eyüpspor'un evinde İnegöl'e puan kaybetmesi halinde Kocaeli'de alacağı skora bakmaksızın lige tutunacak. Bucaspor, Kocaeli Birlikspor'dan 1 puan alır, Eyüp ve Kartal rakiplerini yenerse, Tokat veya Büyükçekmece'den birinin yenilmesini bekleyecek.

Bucaspor, bu arada Kartalspor, Eyüpspor ve Tokatspor'la puan eşitliği halinde 4'lü averaj, Kartal ve Eyüpspor ya da Tokatspor ile Kartalspor'la puan eşitliği durumunda ise 3'lü averajla küme düşecek. Eyüpspor ve Tokatspor ile üçlü averaja kalırsa kurtulacak. Teknik direktör Suat Kaya hiçbir hesap yapmadan Kocaeli Birlikspor'u yenip kurtulmlak istediklerini söyledi.