İzmir Süper Amatör Küme A Grubunda  mücadele eden Çandarlı Belediyespor'da as oyuncuları kaleci Günhan Yılmaz, stoper Görkem Çıtak, ön libero Ali Rıza Arı, santrafor Mehmet Yılmaz ve takımın ikinci kalecisi Ahmet Mert'in eksikliğinde karşılaşmaya başlayan yedek oyuncuların başarılı performansı ve karşılaşmada Çandarlı Belediyespor'un üçüncü kalecisi Ercan'ın kurtardığı penaltı atışı üç puanı getiren önemli bir an oldu.

Karşılaşmanın 87. dakikasında Çandarlı Belediye'den Oğuzhan'ın ayağının kırılması sahadan galibiyet ile ayrılan ekibin sevincini gölgeledi sporcular ve yöneticiler bu olayın üzüntüsünü yaşadılar. Oğuzhan'ın sakatlığı sonrası Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, "Futbolcu kardeşimizin sakatlığı sonrası hepimiz çok üzüldük. En kısa zamanda Oğuzhan'ın tekrardan takıma dahil olarak başarılı günlerine döneceğine inanıyorum. Gerek başarılı oyunu gerekse de futbolcu kişiliği ile herkese örnek olan oyuncumuzun biran önce sağlığına kavuşması için acil şifalar dilerim" dedi.

Grupta haftanın diğer sonuçları ise şöyle; K. Ulucak-Y. Çamdibi Gençlerbirliği 0-2, Halilbeylispor-Çandarlı Belediyespor 0-2, Poyracık Belediyespor-İzmir B.Ş. Belediyespor 0-2, Çamdibispor-Y.Bornovaspor 1-4, Ayküsan Ülküspor-Kemalpaşaspor 1-1.