Yeşil siyahlı yönetim, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda, mutsuz ve isteksiz tavırlarıyla takıma negatif enerji verdikleri gerekçesiyle sol bek Kerem Gülbahar, orta saha oyuncuları Serkan Atak ve Cihan Özkaymak'ı süresiz kadro dışı bıraktı.

Başkan Mustafa Şavluk, "Üç futbolcunun kadro dışı bırakılması talebi teknik heyetimizden geldi, biz de uyguladık. Bu oyuncular U21 takımı ile çalışacaklar" dedi.

Dün akşam futbolcularla toplantı yapan Altıparmak, "Herkes aklını başına toplasın. Disiplinsizliğe kesinlikle taviz yok. Bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam. Herkes özel hayatına dikkat edecek, maçlarda ve antrenmanlarda performansının üzerine çıkacak" şeklinde konuştu. Bu hafta iç sahada Balıkesirspor müsabakasıyla başlayacak 4 haftalık periyodun önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Kayseri Eriyesspor ve Altınordu maçları ligdeki kaderimizi belli edecek. Hedefimiz 4 haftada 12 puan alarak düzlüge çıkmak" ifadesini kullandı.