1907 senesinde kurulan ve o tarihten bu yana sürekli gelişerek gelen Fenerbahçe takımı ile alakalı haberler ve son dakika gelişmeleri için Hürriyet tarafından özel bir sayfa hazırlanmış. Her takım taraftarı gibi Fenerbahçe takımının taraftarı da kendi takımı ile alakalı tüm gelişmeleri takip etmek istemektedir. Hürriyet tarafından hizmete sunulan Fenerbahçe haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahce) sayesinde Fenerbahçe ile alakalı tüm gelişmelere tek bir başlık altında ulaşabiliyorsunuz. Türkiye’nin dört büyük takımı arasında bulunan Fenerbahçe takımının hatırı sayılır bir taraftarı bulunmaktadır. Ancak bilinmelidir ki taraftar sadece tuttuğu takımın maçına giden kişi manasına gelmediği gibi, bir taraftar takımı ile alakalı tüm gelişmeleri takip ettiği gibi takımının neler yaptığını da takip etmelidir. Bu anlamda taraftarlar için çok güzel bir sayfa yaratan Hürriyet ailesi, Fenerbahçe taraftarının başka herhangi bir siteye gerek kalmaksızın tek bir sayfa üzerinden takımı ile alakalı son dakika haberlerini takip etmesini sağlıyor. Senelerin tecrübesiyle doğru bilgiler içeren haberleri sunan Hürriyet’in hazırladığı sayfa taraftarlar tarafından oldukça sık kullanılacak gibi duruyor.

İlk bakışta Fenerbahçe’nin tarihçesinin yer aldığı Fenerbahçe sayfasının sol tarafında Fenerbahçe arşivi bulunmaktadır. Özel olarak hazırlanmış arşiv sayesinde Fenerbahçe ile alakalı okumak istediğiniz haberleri anında sınırlandırabilirsiniz. Hangi tarih aralığında yazılmış haberleri okumak istediğinize arşiv sayesinde karar verebilir ve Fenerbahçe’nin hangi kategorideki haberlerinin önünüze gelmesini istediğinizi de seçebilirsiniz. Öte yandan Fenerbahçe ile alakalı haber yazan tüm yazarlar da arşivde görülmektedir. Yazar seçimi yaparak sadece o yazarın yazmış olduğu haberlere anında ulaşmak Hürriyet’in Fenerbahçe sayfasıyla oldukça kolaydır.

Sayfaya ilk girdiğinizde haberler tarihe göre sıralanmış bir vaziyette karşınıza gelecektir. Aşağıya doğru indikçe Fenerbahçe ile alakalı maç skorlarından, maç özetlerine, basketbol karşılaşmalarından kulüp açıklamalarına kadar pek çok haber bulabileceğiniz gibi arşiv sayesinde eski maçlarla alakalı haberleri de kolaylıkla bulup okuyabilirsiniz.

Bir taraftar ı takımının her kulvarda başarılı olmasının haricinde ne mutlu eder diye sorarsanız ben size bir taraftarı en çok takımıyla alakalı tüm haberleri bulabileceği ve dikkat dağıtan diğer haberlerin olmadığı http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahce sayfası mutlu eder derim.

Fenerbahçe ile ilgili haberler dışında “haber” sayfasında gündemdeki diğer haberleri “futbol haberleri” sayfasında da en son futbol haberlerini takip edebilirsiniz.