Sezonun son maçında Nazilli Belediyespor'a konuk olacak sarı kırmızılılar, karşıl şma öncesi deplasmanda şampiyonluk kupasına kavuşucak. Maç sonrası vakit kaybetmeden İzmir'e dönecek takım, Güzelyalı semtinde zaferi taraftarlarla birlikte kutlayacak. Kulüp binasının önünde kupayı futbolseverlere getirecek futbolcular, üstü açık otobüsle sahilde tur atacak.

Takımlarının 4 sene sonra şampiyonluğuna şahit olan Göztepeliler ise meşale şovlarıyla geceyi aydınlatacak. Müzik gösterilerinin de yapılacağı organizasyon gece geç saatlere kadar sürecek. Başkan Mehmet Sepil ve yöneticilerin de yer alacağı kutlamalarda yer sarı gök kırmızı olacak.

Öte yandan hem Göztepe'nin hem de Nazilli Belediyespor'un maçı İzmir'de oynama istekleri Futbol Federasyon'u tarafından reddedildi. Karşılaşma pazar günü saat 14.00'te Nazilli İlçe Stadı'nda oynanacak.

GEKAS İDDİASINA AÇIKLAMA

Öte yandan Göztepe'nin Akhisar Belyediyespor'un golcüsü Theofanis Gekas ile anlaştığı iddiası, Yunanlı oyuncunun menajeri Oktay Kuday tarafından yalanlandı. Oktay Kuday, Gekas'ın Akhisar Belediyespor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, "Göztepe'nin Gekas'la hiçbir teması olmamıştır. Gekas'ın Göztepe'ye gittiğine dair haberleri medyadan öğrendik. Gekas şu anda Akhisar'dadır" dedi.

Göztepe Spor Kulübü de Yunan yıldız golcüyle hiçbir şekilde görüşme yapılmadığını açıkladı.