Erzurum kampına giderek müsabakayı izleyen Başkan Sepil, "Takım henüz 1 haftadır birlikte çalışmasına rağmen özellikle ilk yarıdaki performansını beğendim. Futbolcular iyi işaretler verdi. Genç ve tecrübeli isimleri harmanladığımız kadromuz şimdiden güven veriyor" dedi.

Transfer döneminde kadroyu yetenekli oyuncularla gençleştirmeye özellikle önem verdiklerini dile getiren Başkan Sepil, açıklamasına şöyle devam etti:

"Geçen sezondaki hatalardan ders aldık. Bu yıl genç, mücadeleyi hiç bırakmayan, karakterli oyuncuları takıma kazandırarak iyi bir iskelet oluşturduk. Hedefimiz tabii ki de her zaman Süper Lig'e çıkmak. Ancak bu yıl hedefi ıskalasak bile gelecek sezonda şampiyon olacak kadronun genç iskeletini kurduk."

ERZURUM'DA MANGAL KEYFİ

Göztepe, Gençlerbirliği'yle oynanan hazırlık maçının ardından barbekü partisinde bir araya geldi. Erzurum'da kamp yapılan otelin bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda Başkan Mehmet Sepil ve CEO Kerem Ertan da takımı yalnız bırakmadı. Yeni transferlerden Segbefia, bir ara aşçı şapkasını başına geçirerek mangal başına geçti.

Bu arada sarı kırmızılılar, bir süredir Erzurum'da takımla çalışan golcü Famoussa Kone'nin transferini Fransız kulübü Bastia ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan evrakı gelince açıklayacak.