Transferlerde dikkatli, titiz davranarak nokta atışı yaparak 6 futbolcuyu kadroya aldıklarına dikkati çeken Metin Diyadin, taraftarının beklentisine mutlaka cevap vereceklerini bildirdi. Erzurum kampının çok yararlı geçtiğine anlatan Metin Diyadin, "Yakaladığımız ivmeyi devam ettirmeye çalışıyoruz" dedi.

Geçen sene Spor Toto 2'nci lig Kırmızı Grupta sezonun 25'nci haftasında 5 puan gerisinde kaldıkları Bandırmaspor'u 8 haftada aldığı sonuçlarla 5 puan geçmelerini, "İnandık, kazandık" diye açıklayan Metin Diyadin, transferde Gençlerbirliği'nden Jean Jacgues Gosso, Özgür İleri, Torku Konyaspor'dan Benjamin Fuchs, Kayseri Erciyesspor'dan Gökhan Değirmenci, Kasımpaşa'dan Barış Başdaş, Şanlıurfa'dan Hakan Arslan'la geçen yılki kadrosunu takviye ettiklerini hatırlattı. Eskilerle yenilerin kaynaştığını, yeni sezon için güç topladıklarını ifade eden Metin Diyadin, "Erzurum'a ilk defa geldik. Hem iklim, hem otel, hem de saha şartları çok iyi. Erzurum, ideal bir kamp yeri" diye konuştu.

"25 KİŞİLİK KADRO OLUŞTURDUK"

 Göztepe'nin yönetim ve taraftar olarak Türkiye'de önde gelen çok güçlü, büyük  camialarından biri olduğuna dikkati çeken Metin Diyadin, sözlerine şöyle devam etti:

"Göztepe olarak bunun üzerine katarak devam etmek istiyoruz. Bu doğrultuda alt ligden üst ligelere çıkıldığı zaman kadro planlamasını değiştirmek zorundasınız. Çünkü ligler açısından kalite farkı artıyor. Geçen yılki şampiyonluğa katkı yapan birçok oyuncumuza ek olarak birçok transfer yaptık.Transfer çalışmalarımız devam edecek. Göztepe olarak 25 kişilik ideal bir kadro oluşturduk. Bugüne kadar takıma 6 oyuncu kattık. Önümüzdeki birkaç gün içinde yine geleceğini düşündüğüm oyuncular var. Bu süreç devam edecek. Çünkü bu işler öyle 3-5 günde olacak işler değil. Süreç alıyor. Biz de mümkün olduğunca biraz titiz davranıyoruz. Daha önce belirttiğim gibi, futbolcu transferi 3 ayaklı. Oyuncunun hem camiaya uyması, hem futbolcu karakterinin iyi olması, hem de  ekonomik olarak bize uygun bulunması gerekiyor. Bu doğrultuda çalışıyoruz."

"GÖZTEPE TARAFTARININ BEKLENTİLERİNE CEVAP VERİLECEK"

Metin Diyadin, son olarak taraftarın geçen yılki şampiyonlukta yaptığı katkının ortada olduğunu hatırlatırken de şöyle dedi:

"Bizde onların beklentisine uygun oyuncu profilini takıma katmaya çalışyoruz. Transferler bu doğrultuda. Onların arzusuna, beklentilerine cevap verebilecek kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Yakaladığımız ivmeyi de devam ettirmeye çalışıyoruz. Onların sabırsızlıkla takımı ve bizleri beklediğini düşünüyorum. Göztepe'yi Göztepe yapan, büyük camia yapan zaten taraftarı. Onlar pozitif destek verdikleri sürece, takım için müthiş bir itici güçtür. Ben bunları futbolculuğumda yaşamış  biri olarak söylüyorum. Onların pozitif tutumu devam ettiği sürece Göztepe, futbol takımı olarak beklentilerine cevap verilecektir."