Göztepe Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Göztepe'ye önemli hizmetlerde bulunan Suat Kaya'nın geçen sene göreve gelmesinin ardından başarılı bir performans sergilediği belirtildi.

Sezon başında Suat Kaya ile yola devam etmenin doğru olacağına karar verildiğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ancak geçen süreç içinde, Suat hocanın futbol takımı yönetme şekli ile bizim Göztepemiz için uzun vadeli hedeflerimiz doğrultusunda uygulamak istediğimiz yönetim biçiminin farklı olduğunu tespit ettik. Kendisine kontratının iptal edildiği ile ilgili bildirim yapılmıştır. Suat hocaya bugüne kadar ki çalışmaları için teşekkür ediyor ve bundan sonraki teknik hayatında kendisine başarılar diliyoruz."

Geçen sezon bitime 8 hafta kala takımın başına geçen Suat Kaya, Göztepe'yi play-off'a taşımış ancak yarı finalde Hatayspor'u geçememişti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda BUGSAŞ Spor ile golsüz berabere kalan Göztepe 9 haftada topladığı 16 puanla ikinci durumda yer alıyor.