Başkan Mehmet Sepil, kalan 2 maçta herhangi bir kayıp yaşanacağını düşünmediğini vurgularken şunları söyledi:

"Bu ligden kurtulmamız, Süper Lig yolunun açılması anlamına geliyor. 1'inci Lig'de işimiz daha kolay olacak. Futbol kalitesinin artması, takımımıza avantaj sağlayacak. Biz de yönetim olarak tecrübe sahibi olduk. Gelecek sezon hem idari hem de sportif olarak Göztepe'yi çok daha ileriye taşıyacağız."

Liderliği bu kez de taraftarının getirdiğini ifade eden Başkan Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2 hafta önceki Ankaragücü maçında bizi sabırla destekleyip, takımımızın 2-1 galip gelmesinde seyircimizin payı çok büyüktü. O karşılaşmada da liderlik koltuğuna oturmuştuk. Gümüşhane sınavında taraftarımız tek küfür etmeden takıma sahip çıktı. Bu hafta evimizde Kırklaerlispor'la karşılaşacağız. Bu kez 20 bin değil 40-50 bin Göztepeli'yi stada bekliyoruz."

Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılması planlanan stat konusuna da değinen Başkan Sepil, "Ben o bölgeye stat yapılmasını istemiyorum. Ama projeyi engellemeye asla kalkmam. Yeter ki icraat olsun" dedi.

DİYADİN:"HENÜZ ŞAMPİYON OLMADIK"

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, bitime 2 hafta kala liderlik koltuğuna oturan takımına uyarılarda bulundu. Şampiyonluk için büyük avantaj yakaladıklarını, ancak 2 maç daha oynayacaklarını hatırlatan Metin Diyadin, "Gümüşhanespor'u yenerek tekrar lider olduk fakat daha bir şey başarmış değiliz. Herkes Gümüşhane galibiyetini bir an önce unutmalı. Takım olarak Kırklarelispor ve deplasmada Nazilli Belediyespor'la oynayacağımız son 2 maça odaklanmalıyız" dedi.

Son haftalara girilirken karşılaşmaların zorluk seviyesinin arttığını anlatan Metin Diyaedin, "Oyuncularımız bu önemli virajı büyük bir istek ve arzuyla kayıpsız geçti. Futbolcularımı sahaya yansıttıkları inançtan ötürü tek tek kutluyorum" diye konuştu.

Taraftara da övgüler yağdıran Metin Diyadin, "Seyircimiz harika bir atmosfer oluşturdu. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Gümüşhane'yi onlar sayesinde yendik" dedi.