Kendilerine kulüp bulmaları bildirilen oyunculara şu ana kadar talip çıkmazken, 3 futbolcunun da sözleşmelerini feshetmek isteyen yönetime olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Geçen sezon başında garanti ücret karşılığında sözleşme imzalayan Vleminckx'in yeni sezonda oynamasa bile 300 bin, Leroy George'un ise 200 bin Euro alacağı ifade edildi. İki oyuncunun da mukavelelerini feshetmek için bu paraların ödenmesini talep ettiği kaydedildi.

Bu ücretleri vermeye yanaşmayan Başkan Mehmet Sepil'in, futbolcuların menajerleriyle sıkı bir pazarlığa girdiği vurgulandı. Bu arada sezon sonunda Basera'yı isteyen İsveç kulübü Hammarby'nin transferden vazgeçmesi, yönetimln elini kolunu bağladı. Teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan 3 futbolcu takımda kalsa dahi 7 Temmuz'da start alacak antrenmanlara katılmayacak ve hazırlık kampına kesin olarak götürülmeyecek. Yönetim kadroda düşünülmeyen yerli futbolcular Giray, Kerem, Serkan ve Gökhan Değirmenci ile de yollarını henüz resmi olarak ayıramadı.

GENÇLER SAMBA YAPACAK

Brezilya'nın önemli kulüplerinden Fluminense ile geçtiğimiz kasım ayında işbirliği anlaşması yapan Göztepe'nin 2 genç futbolcusu, Rio de Janerio kentine gitti. U17 takımında görev yapan Gökay Eser ile U19 takımında oynayan Erol Hakan Sepil'in Fluminense U19 Takımı ile antrenmanlara çıkacağı açıklandı. U17 antrenörü Birtan Güler de genç oyuncularla Brezilya'nın yolunu tutarken, "Bu altyapı ortaklığı ile gençlerimiz Brezilya'da kampa katılacak, farklı bir kültür ve değieşik bir futbol anlayışı ile tanışacaklar. Düzenli olarak oyuncularımızı Fluminense'nin altyapı kamplarına götüreceğiz" dedi.