Sezon başında kaptanlığa getirilen ve saha içinde takımın liderliğini üstlenmesi beklenen Cihan, Antalya kampı kadrosuna da dahil edilmedi. Geçen sezon 34 maçta fileleri 11 kez sarsan tecrübeli futbolcu, bu sezon sadece 4'ünde ilk 11'de sahaya çıktığı 8 müsabakada gol atmayı başaramadı.

Bu arada Seçkin Furkan ve Ramazan'dan sonra ikinci yarıda Tahir, Metin ve Ali Akburç'u da takımda düşünmeyen teknik direktör Metin Diyadin, transferde ortaya çıkacak tablo netleşinceye kadar bu üç oyuncuyu kadroda tutma kararı aldı. İkinci yarıda kadronun 22 ile 24 oyuncu arasında olacağını belirten Metin Diyadin, "Ara transferde en az 3 takviye planlıyoruz. Yeni arkadaşların aramıza katılmasıyla kadro yine şişecek. Ancak Antalya kampı sonrası aramızdan ayrılacak isimler olacak" dedi.

İŞTE KAMP KADROSU

Göztepe'nin kamp kadrosunun Cengiz, Oğuzhan, Egemen, Göktuğ, Metin, Burak, Sabutay, Matteus, Fethi, İsa, Fatih, Ramiz, Tolga, Hasan, Ertuğrul, Umut, Halil, Ali, Samed, Timur, Enes ve Tahir'den oluştuğu açıklandı.

OZAN İDDİASI

Ara transferi hareketli geçirmesi beklenen Göztepe'nin PTT 1'inci Ligi takımı Adanaspor'da kadro dışı kalan stoper Ozan Tahtaişleyen'le ilgilendiği iddia edildi. Adana'daki yerel medya, sarı kırmızılıların 29 yaşındaki futbolcuyla görüşüp prensip anlaşmasına vardığını belirtti. Bu sezon turuncu beyazlı formayı 8 kez giyen Ozan'ın oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini yazan internet siteleri, pek çok kulübün de futbolcunun peşinde olduğu bilgisini verdi. Beşiktaş altyapısından yetişen Ozan, Gaziantepspor, Uşakspor, Kartalspor, Pendikspor, Elazığspor, Kayseri Erciyesspor ve Şanlıurfaspor'da oynadı.