Rakibiyle arasında 5 puan fark bulunan sarı kırmızılılarda futbolcular ve teknik heyet galibiyet yemini ederken, yönetimle taraftarlar da takıma moral aşılamak için hareke geçti. Sarı kırmızılı taraftarların yarın ya da perşembe günü Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne çıkarma yapacağı öğrenildi. İdmanda futbolcvuları yalnız bırakmayacak taraftarların, takımı da Bandırma'ya şampiyon gibi uğurlayacağı belirtildi.

Yönetimin ise tam kadro Bandırma 17 Eylül Stadı'ndaki yerini alacağı açıklandı. Altay ve Tepecikspor maçlarına gelmeyen Başkan Mehmet Sepil'in zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmayacağı belirtildi. Göztepe'de olağanüstü hal ilan eden diğer birim ise sağlık ekibi oldu. Timur'un cezalı, Ümit'in sakat, Tahir'in ise tecrübesiz olması yüzünden forvet hattında sıkıntı yaşayan İzmir ekibinde alt adalesinde zorlama olan Emrah'ın maça yetiştirilmesi için seferberlik başlatıldı. Tepecik karşısında forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun yoğun tedavi programına alındığı ve durumunun günden güne iyiye gittiği ifade edildi.

BİR DESTEK DE ALTINBAŞ'TAN

Göztepe'de geçen sezon şampiyonluğu 1 puanla kaçırdıktan sonra play off'ta da 1'inci  Lig fırsatını tepen eski Başkan Hüseyin Altınbaş da Bandırma'ya giderek Göztepe'nin yanında olacağını açıkladı. Altınbaş, "Takımımız final niteliğinde bir maça çıkıyor. Bandırma'da kazanacağımıza eminim. Yönetimimizle birlikte maçı izleyeceğiz. Böyle önemli bir günde Göztepe'yi yalnız bırakamam. Hepimiz kenetlenerek, bu sezon şampiyonluğa ulaşacağız" yorumunu yaptı.

RAKAMLAR GÖZTEPE'Yİ GÖSTERİYOR

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor ile Göztepe arasında oynanacak kritik maç öncesi rakamlar Göztepe'den yana. Şu ana kadar çeşitli lig kategorilerinde rakibiyle 29 kez karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar 16 galibiyet alırken, 8 yenilgi gördü. 5 maçın berabere bittiği rekabette Göztepe 51 gol atarken Bandırmaspor, rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Bandırma'da oynadığı son 4 maçı kaybetmeyen İzmir temsilcisi, ilk yarıda Atatürk Stadı'nda rakibine 4-1 yenildi.

BANDIRMASPOR'DA İDDİALI

Pazar günü Göztepe'yi konuk edecek Bandırmaspor cephesi de maça iddialı hazırlanıyor. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, taraftardan destek beklediklerini belirterek, "Saha avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Göztepe'yi yendiğimiz takdirde fark 8 puana çıkacak. Zirve yolunda dev bir adım atacağız. Takımıma güvenim tam. Maçın fair play çerçevesinden geçmesi en büyük temennim" dedi.