Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin kazandığı haftayı kayıpla geçen sarı kırmızılı ekip 23 puanla 3'üncü sıradaki yerini korumasına rağmen lider Bandırmaspor'un 6, İnegölspor'un ise 3 puan gerisine düşerken, 3 oyuncusunu da kaybetti. Başkent deplasmanında kırmızı kart gören Hasan ile dördüncü sarı kartlarını alan Sabutay ve Ertuğrul, önümüzdeki hafta İzmir'de oynanacak Kocaeli Birlikspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Yönetim, üst üste gelen puan kayıplarına rağmen takıma güvenoyu verdi. İkinci Başkan Fatih Dalan, oyuncuların kalitesine, teknik Direktör Metin Diyadin'in ise tecrübesine sonuna kadar inandıklarını açıkladı. Fatih Dalan, "Yaşadığımız kayıpları mutlaka telafi edeceğiz. Lig uzun maraton. Taraftarımızın gönlü rahat olsun, şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dedi.

Göztepe teknik direktörü Diyadin ise maçın hakemi Nuri Karahançer'e tepki gösterdi. Metin Diyadin, "8'inci dakikada Ankaragücü kalecisi Gökhan'ın Halil'e yaptığı faul, bariz kırmızı karttı. 74'te aleyhimize verilen penaltı ise hatalı bir karardı. Ancak her şeye rağmen kazanmalıydık" dedi.