Gelecek sezonunun planlamasını büyük ölçüde hazırlayan teknik direktör Metin Diyadin, Ankara'da Başkan Mehmet Sepil ve CEO Barış Güçlü ile bir araya gelerek raporunu verecek. Kaleciler Egemen ve Cengiz ile Timur, Burak, Sabutay, Ümit, Serdar, Tolga, Hasan Küçcük ve Fatih gibi isimlerle yolları ayırmayı düşünen Metin Diyadin'in devre arasında Eskişehirspor'dan kiralanan orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin'in bonservisiyle alınmasını talep edeceği ifade edildi.

Sol kanat Halil ile sol bek İsa'nın da takımda kalıp kalmayacağının netleşeceği toplantıda, Metin Diyadin'in takviye edilmesini istediği mevkileri ve isimleri Mehmet Sepil ve Barış Güçlü'ye ileteceği kaydedildi. Ankara'da yapılacak durum değerlendirmesinin ardından çalışmaların başlayacağını söyleyen Barış Güçlü, şöyededi:

"Yeni sezon için hazırlıklarımıza başlıyoruz. Hafta sonundan itibaren takımda kimlerin devam edeceği netleşecek. Hedefimiz PTT 1'inci Lig'de zirveye oynayacak bir ekip oluşturmak. Önümüzdeki haftadan itibaren ise Avrupa'yı tarayarak yabancı futbolcuları takibe alacağız."

KUPAYA DOYDULAR

Göztepe formasıyla PTT 1'inci Lig'e yükselen kaleci Oğuzhan ve kaptan Ertuğrul, farklı takımlarda art arda kupa kaldırmanın mutluluğunu yaşadı. Kariyerinde 7'nci şampiyonluğunu kazanan 35 yaşındaki Ertuğrul, 2012-2013'te Balıkesirspor'la PTT 1'inci Lig'e, 2013-2014'te de aynı takımla Süper Lig'e çıktı. Bu sezon da Göztepe ile mutlu sona ulaşan tecrübeli futbolcu, son üç mayıs ayında da kupa kaldırdı. Göztepe'in kalesini 34 maçın 33'ünde koruyan Oğuzhan da geçen sezon, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile PTT 1'inci Lig'de şampiyon oldu. Sezon başında İstanbul Başakşehir ismini alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Göztepe'ye transfer olan 36 yaşındaki file bekçisi, şampiyonluk coşkusunu bu kez de İzmir'de yaşadı.