Başkan Mehmet Sepil'in transferde tam yetki verdiği Metin Diyadin'in gönderilecekler listesini belirlediği ve raporunu bugün yönetime ilettiği öğrenildi. "Duygusallığa yer yok. Kadroda değişime gideceğiz" diyen Diyadin'in önümüzdeki sezon kaleciler Egemen ve Cengiz ile Burak, Sabutay, Serdar, Ümit, Timur, Hasan Küçcük, Fatih ve Tolga'yı takımda düşünmediği öğenildi. Metin Diyadin'in Halil Akbunar ve İsa konusunda kararsız olduğu ifade edildi.

Sarı kırmızılı yönetim, Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda sözleşmeleri devam eden futbolcularla hafta içinde masaya oturacak ve karşılıklı anlaşmayla mukavelelerini fesh edecek. Kadronun büyük bir bölümünü revize edecek Diyadin'in PTT 1'inci Lig'de kaleci Oğuzhan ile kaptan Ertuğrul gibi tecrübeli futbolcuları takımda tutmayı planladığı, Emrah, Hasan Hüseyin, Cemil, Erkan, Mehmet Erdem, Emre ve Umut'u da kadroda düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın 5'i yabancı olmak üzere en az 15 yeni transferle güçlü bir ekip kurmayı planladığı, Başkan Sepil'in de hatırı sayılır bir bütçe ayırdığı kaydedildi.

GÜZELYALI UYUMADI

Geztepeli taraftarlar dört sezon sonra gelen şampiyonluğu sabahın ilk ışıklarına kadar süren büyük bir coşkuyla kutladı. Sezonun son maçında Nazilli Belediyespor'u 4-3 mağlup eden takımın yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde yaklaşık 5 saat süren bir yolculuk sonrası İzmir'e gelmesiyle kentte tam anlamıyla bir karnaval havası estiren sarı kırmızılılar, üst açık otobüsle Güzelyalı, Mithatpaşa ve Göztepe'de tur atan futbolcuları bağrına bastı. Oyuncular da Nazilli'de aldıkları şampiyonluk kupasıyla gövde gösterisi yaptı.