Karşıyaka derbisini kazandıktan sonra oynadıkları 3 maçta hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Başkan Sepil, "Karşıyaka önünde tüm enerjimizi harcamışız ki bir daha toparlanamadık. 1461 Trabzon maçında futbolcular çok kişiliksiz oynadı. Kötüden daha da kötüye gittik. Bu hafta yönetim kurulunu toplayacağım. Nerede yanlış yaptık enine boyuna tartışacağız. Yeni sezonda nasıl hareket etmeliyiz, onlar masaya yatıracağız" dedi.

En büyük hatayı sezon başında kadroyu oluştururken yaptıklarını dile getiren Başkan Sepil, şöyle devam etti:

"Takım planlamasını yanlış dizayn ettik. Üst liglerden iyi ve kaliteli oyuncuları toplayarak başarılı olacağımızı sandık, yanıldık. Demek ki doğru hamleler yapmamışız. PTT 1'inci Lig'in yapısına uygun kadro kuramamışız. Yeni sezonda akıllı transferlerle yola çıkacağız. Bütçemizin ne kadar olacağını bilemiyorum. Bu sezon ciddi paralar harcadık. Gelecek yıl için de hangi rakamlar uygun görülürse verilir. Tek amaç Göztepe'yi Süper Lig'e taşımak."

Son 3  haftada oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor sınavlarının hem teknik ekip hem de futbolcular için son şans olduğunu anlatan Başkan Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu müsabakalarda herkes elinden gelen gayreti göstermek durumunda. Oyuncular önümüzdeki sezon da bizle olmak istiyorlarsa bu maçlarda tüm güçlerini ortaya koyacaklar. Şu anda kimse için bir yaptırım uygulamayacağım. Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio'nun da geleceği 3 maçın ardından şekillenecek. Daha sonra gelecek sezon zirveye oynayacak takımı oluşturacağız."

ÇOK KIZDI

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, kulübün resmi twitter hesabından yayınlanan, "Maç sonucu 1461 Trabzon 2-0 Karşıyaka" ibaresine çok kızdı. Sepil, ciddi bir hata yapıldığını belirterek, "Hata anında fark ediliyor, tweet kaldırılıyor. Ancak herkes dikkatli olmak zorunda. Olacak iş değil. Sorumlulara gereken uyarıları yaptım. Bir daha tekrarlanmayacak" dedi.