Karşıyaka derbisinde kırmızı kart gören stoper Barış'ın biletini kesen teknik heyetin, Efe'nin alınması yönünde Sportif CEO Barış Güçlü'ye rapor verdiği bildirildi. Bu sezon Mersin İdmanyurdu'nda Mitrovic ve Servet'in yedeği olan 25 yaşındaki futbolcunun da Göztepe'ye sıcak baktığı belirtildi. Ocak ayında başlayacak ara transferde sarı kırmızılıların Efe'ye 2.5 yıllık imza attıracağı kaydedildi.

Futbola Mersin'in Çiftlik Adonisspor takımında başlayan Efe, 2004'te Gençlerbirliği'ne amatör olarak transfer olurken, 2008'de Gençlerbirliği ile profesyonelliğe adım attı. Sırasıyla Ankara Demirspor ve Hacettepe'ye kiralanan Efe, 2011-2012 sezonunda Bucaspor'a geldi. Bucaspor'da bir sezon kiralık olarak top koşturan genç futbolcu 2012-2013'te bonservisiyle birlikte Bucaspor'un oyuncusu oldu. Yaşadığı mali çevrimsiz bonus sorunlar nedeniyle 2013-2014 sezonunun başında sözleşmesini tek taraflı olarak feseheden Efe Mersin İdmanyurdu'na gitti. Efe Mersin'de 3'üncü sezonunu geçiriyor.

DİYADİN'İN TERCİHİ BESARA

PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak Göztepe'de Hakan Barış ve Özgür İleri'nin sakatlıkları devam ederken, teknik direktör Metin Diyadin bu oyuncuların yokluğunda orta alanda Nahir Besara'ya görev vermeye hazırlanıyor. Gosso'nun yanında İsveçli futbolcuyu sahaya sürecek Diyadin, maçın gidişatına göre genç Salim İyik'i değerlendirecek. Bolu'da kampa giren Göztepe'de Robert Maah ve Giray Kaçar da kart sınırında bulunuyor.

KORSANA SAVAŞ AÇTILAR

Göztepe yönetimi korsan ürünlere savaş açtı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Göztepe, lisanslı ürün alanında büyük mesafe kat etti. Göz-Göz mağazalarında ürün çeşitliliğinde artışa giden kulübümüz korsan satış yaptığı tespit edilen 3 firmaya dava açtı. Mahkeme sonucu bu şahıslar 10 ay hapis cezası aldı. Göztepe taraftarı, kulüp tarafından internet sitemize açılan korsan ihbar bölümüne lisansız ürünler satan herkesi şikayet edebilir" ifadeleri kullanıldı.