İlk sınavında Gürcistan temsilcisi Semtredia'yı Erkan'la 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar ikinci müsabakasında Samsunspor'u Vleminckx ve Leroy'un golleriyle 2-1 yendi.

Üçüncü maçında 1461 Trabzon'la karşılaşan Göztepe 1-0 geriye düşmesine rağmen Leroy, Ertuğrul ve İsa ile rakibini 3-1'lik skorla geçti. Aldığı galibiyetlerin yanı sıra oynadığı futbolla da alkışlanan Göztepe'de yeni transferler Leroy, Gosso, Fuchs ve Vleminckx ön plana çıkan isimler oldu.

Hazırlık maçı da olsa, kazanmanın takıma güven aşıladığını söyleyen teknik direktör Metin Diyadin, "Sezon öncesi 3'te 3 yapmak beni mutlu etti. Skordan çok futbolumuzdaki gelişme daha önemliydi. Her geçen karşılaşmada üstüne koyan bir takım olgusunu oluşturduk. Hazırlık maçlarını kazanmak rakiplerimizi psikolojik olarak da etkiliyor. Hedef takım olmamızdan dolayı herkesin gözü üzerimizde" yorumunu yaptı. Sarı kırmızılıların Trabzonspor'dan son transferi Gökhan Karadeniz de ilk kez 1461 Trabzon maçında sarı kırmızılı formayı giydi, Diyadin, Gökhan'ın takıma büyük fayda sağlayacağını söyledi.

GÖZTEPE MANİSA'DA

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'ın, "Göztepe tüm maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamak için başvuru yaptı" ifadelerinin ardından, sarı- kırmızılı yönetim de stat konusunda resmi açıklamada bulundu. Kulübün resmi sbitesinde, "Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan anlaşma neticesinde Göztepe Spor Kulübü 2015-2016 sezonu iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" mesajını yayınladı.