Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne giden Başkan Mehmet Sepil'le yöneticiler, teknik ekip ve futbolcularıyla bir araya geldi, zaferlerini doyasıya kutladı. Sembolik şampiyonluk kupasının kaldırılmasıyla coşku katına çıkarken objektiflere zafer pozu verdi.

D'S Damat giyim firmasının sponsor olduğu çekimlerde eğlenceli dakikalar geçirdiklerini belirten teknik direktör Metin Diyadin, "Oldukça zor geçen bir sezonun ardından hepimiz bu coşkuyu yaşamayı hak ettik. Hedefimiz mutluluk tablosunun hiç bozulmaması" dedi.

"MANKENLERE TAŞ ÇIKARTTINIZ"

Oyuncularını tek tek tebrik eden Başkan Mehmet Sepil'in ise, "Hepiniz mankenlere taş çıkarttınız. Sizin bu kadar yakışıklı olduğunuzu yeni gördüm. Bundan sonra maçlara takım elbiseyle çıkın" şeklinde esprisi, futbolcuları kahkahaya boğdu. Başkan Sepil, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Yönetim olarak ilk yılımızda şampiyonluğu kucakladık. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize minnettarız. Kazandığımız başarı sadece şampiyonluk değil, kurtuluş yoluna attığımız ilk adım. Süper Lig'e uzanacak maceramızda daha çok kupalar kaldıracağız."

Kutlamaların ardından Nazilli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar tek idmanla günü tamamlayarak kampa girdi.

KARŞIYAKA'YA 2'NCİ ZEYTİN DALI

Kırklarelispor galibiyetiyle şampiyonluğu kucakladıkları gün kulübün resmi twitter hesabından Karşıyaka'ya "Selam, biz geldik" tweet'i gönderen Göztepe yönetimi, apandisit ameliyatı olan Karşıyaka teknik direktörü Rıza Tuyuran'ı da unutmadı. Tuyuran'a çiçek gönderen yönetim, kulübün resmi sitesinden, "Aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan ve apandisit ameliyatı geçiren Rıza Tuyuran'a acil şifalar diliyor, en kısa zamanda takımının başına geçmesini temenni ediyoruz" mesajını yayınladı.

Göztepe, şampiyon olan Arkasspor Erkek Voleybol Takımı ve Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nı da tebrik ederek centilmenlik örneği gösterdi. Başkan Mehmet Sepil, daha önce Altay'ın 3üncü Lig'e düşmesinin ardından siyah beyazlı camiaya "geçmiş olsun" dileğinde bulunmuştu.

NAZİLLİ'YE 2270 GÖZTEPELİ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun son maçında play off iddiasını sürdüren Nazilli Belediyespor'a konuk olacak Göztepe'yi deplasmanda 2270 taraftarı destekleyecek. Pazar günü 4500 seyirci kapasiteli Nazilli İlçe Stadı'nda oynanacak maça çıkarma yapacak sarı kırmızı futbolseverlere açık tribünde 1070, kapalı tribünde ise 1020 kişilik yer ayrıldı. Karşılaşmanın biletleri kapalı tribün 15, açık tribün ise 10 TL’den maç günü statta satışa çıkarılacak.

Göztepe,şampiyonluk kupasını müsabakadan önce TFF İkinci Başkan Vekili Arif Koşar’ın elinden alacak. Maç bitimi vakit kaybetmeden İzmir'e dönecek kafile şampiyonluk coşkusunu Güzelyalı'da taraftarıyla birlikte yaşayacak.