İkinci yarıdaki 16 maçın yalnızca 1'inde ilk 11'de oynamasına rağmen attığı 13 golle takımının en skorer ismi olan Timur, "Bu formayla atacağım daha çok gol var" dedi. Kırklareli maçı sonrası yaşanan coşkuyu anlatacak kelime bulamadığını belirten genç futbolcu, "Oynadığım hiçbir kulüpte böyle ateşli taraftar görmedim ve hiçbir takımda bu kadar sevilmedim. Bu sevginin karşılığını vermeye devam edeceğim" ifadesini kullandı.

Yedek kalmakla ilgili duygularını da aktaran Timur, "Kimse yedek kalmak istemez. Ancak ben bu durumu takıntı haline getirmedim. Görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini yaptım" diye konuştu. Bu sezon İnegölspor'a 90'ıncı dakikada, Ankaragücü'ne ise 82'nci dakikada attığı iki golü unutamayacağını ifade eden Timur şunları söyledi:

"Son haftaların en kritik iki golüydü ve o golleri atmak bana nasip oldu. 33'üncü haftada 1-0 kazandığımız Gümüşhanespor maçında 78'inci dakikada attığım penaltı golünde de büyük heyecan yaşadım. Kaçırsaydım, dünyam yıkılırdı. Ama her şey geride kaldı. Göztepe'yi güzel günler bekliyor"