Başkan Vekili Talat Papatya yeni bir takım olmarına rağmen futbolcuların hazır bir görüntü sergilediğini söyledi. Papatya, Göztepe'nin kolay kolay mağlubiyet yüzü görmeyeceğini dile getirerek, "Elbette yüzde yüz çok iyiyiz diyemem. Sezona kötü başlamadık. Önemli olan ilerleyen haftalarda kazanma alışkanlığının artması. Çok çetin geçeceğine inandığım ligde mücadele ediyoruz. Göztepe'nin yanı sıra Karşıyaka, Balıkesirspor, Samsunspor, Adana Demirspor ve Kardemir Karabükspor zirve için kıyasıya yarışacak" şeklinde konuştu.

Göztepe'nin gelecek hafta konuk edeceği Giresunspor maçını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediklerini vurgulayan Papatya, "Hem 19 Mayıs Stadı hem de İzmir Atatürk Stadı bakımda. Gelecek haftaya kadar zemin yenileme işlemleri iki tesiste de sona erecek. Teknik kadromuz hangi sahayı beğenirse orada oynamayı talep edebilir. Ancak Manisa'nın bizim için daha uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sarı ırmızılıların U21 ve U19 takımlarının saha bulamadığını ifade eden Papatya şu cümleleri kullandı: "Futbol Federasyonu maçların suni çimde oynanmasını istemiyor. Biz de İzmir'de saha arıyoruz. Belediyelerle yaptığımız görüşmelerde para konusunda sıkıntı yaşadık. Genç takımlarımısa saha arıyoruz."

PASSOLİNG ÇAĞRISI

Göztepe'de taraftar şimdiye kadar sadece 4 bin 690 adet passolig alırken, İkinci Başkan Fatih Dalan destek çağrısında bulundu. Başkan Mehmet Sepil'in büyük bir fedakarlık göstererek kulübü yönettiğini anlatan Dalan, "Bizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan şanlı taraftarımız Mehmet Başkan'a en güzel hediyeyi passolig kartlarını alarak verecektir. Ben 2'nci Başkan sıfatıyla değil Göztepeli kardeşlerimizin ağabeyi olarak onlara sesleniyorum. Passolig tartışılan bir uygulama olabilir ama söz konusu Göztepe ise gerisi teferruattır. Başkanımız mesaisinin yüzde 70'ni Göztepe'ye harcıyor. Bu emeklerin karşılığını mutlaka kendisine verelim. Takımımızı büyük bir coşkuyla destekleyelim" dedi.