İmza töreninde, çok kritik bir dönemde sorumluluk üstlenen yönetimi kutladığını söyleyen İpekoğlu, "Ekibimle birlikte ben de taşın altına elimi koymak için teklifi kabul ettim" dedi. Sezona çok az bir süre kaldığını belirten İpekoğlu, “İşimiz zor ancak çözüm üretmek için buradayız. Dört hafta sonra lig başlıyor. Takımı mümkün olan en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız. Önemli olan iyi bir başlangıç yapmak. Transferi bir an önce bitirmek amacındayız" diye konuştu.

Geçen sezonki kadrodan 8’i ilk 11’de forma giyen 15 futbolcunun ayrıldığını hatırlatan Engin İpekoğlu, bu şartlarda yeni bir takım kurmak zorunda olduklarını vurgularken şunları söyledi:

"Alacağımız oyuncu sayısı 10’u geçebilir. Gençlerden ve 1'inci Lig tecrübesi olan deneyimli isimlerden harman yapıp, iyi bir ekip oluşturmaya çalışacağız. Ortada takım yokken hedef konusunda konuşmak yanlış. Kuracağımız takımın neler yapacağı, kampın sonunda belli olur."

Engin İpekoğlu’nun yardımcılıklarını Çağdaş Mavioğlu, Utku Alemdaroğlu, Güneş Atabaş, Serhan Ertuğrul, Neşet Muharrem, Kenan Atik ve Hakan Dolutaş yapacak.