Buca Arena'da yarın saat 20.30'da başlayacak zorlu randevuyu Denizli Bölgesi'nden Ümit Öztürk yönetecek. A Haber'den naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları kale arkası 5, maraton 10, kapalı 20, VIP tribün 35 TL. Konuk takım konumundaki Altay'ın taraftarlarına kale arkasında 495 kişilik yer ayrıldı.

Daha önce stada girişlerin Passolig kartıyla yapılacağını, Altaylı taraftarlara da tek maçlık kart verileceğini açıklayan Karşıyaka yönetimi, bugün resmi siteden Passolig kartının zorunlu olmadığını, karşılaşmaya biletle girileceğini duyurdu.

Karşıyaka'da cezalı Rıdvan ve Servan ile hazır olmayan Erdi yok. Altay'da ise eksik bulunmuyor. Kupa randevusunda ligde az süre alan oyunculara da şans vermeleri beklenen iki takımın teknik direktörleri Yusuf Şimşek ve Mesut Toros, centilmence bir karşılaşma dileğinde bulundu.

KARŞIYAKA İLE ALTAY 55'ÜNCÜ RANDEVUDA

İzmir futbolunun iki ezeli rakibi Karşıyaka ile Altay, yarın 55'inci kez karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında daha önce lig ve kupada oynanan 54 derbide Altay 23, Karşıyaka 12 galibiyet aldı, 19 maç berabere bitti. 2009 ve 2010'da PTT 1'inci Lig'de iki kez üst üste birlikte play off oynayan 2 takım, Süper Lig hedefine ulaşamadı. PTT 1'inci Lig'den 2010-11 sezonunda 2'nci Lig'e düşen Altay, o sezon 13 Şubat 2011'de oynanan son derbiyi 1-0 kazandı.