Sezona sıkıntılı başlayan Karşıyaka, son 3 maçta 7 puanla çıkış yakaladı. Yeşil kırmızılı ekipte ilk haftaların yıldızı olan Brezilyalı futbolcu ise suskun kaldı. Ligin ilk haftasında Antalyaspor, ikinci haftasında ise Elazığspor ağlarını sarsan Kahe, 5 maçtır topu 3 direk arasından geçiremedi.

Karşıyaka'da son 2 haftada sergiledikleri performansla alkışlanan Ofoedu ve Ramazan'ın 2'şer, Juninho, Shukurov, Yenal, Mehmet Sıddık ve Mehmet Yiğit'in de 1'er golü bulunuyor.

Bu arada pazar günü oynanacak Samsunspor maçına hazırlanan Karşıyaka, Harmandalı Sahası'na taşındı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki büyük sahanın zeminine ara çim ekimi yapıldığı için yeşil kırmızılı takım, 20 gün Harmandalı'da çalışacak.

U-21'DEN BOYKOT

Karşıyaka'nın bu sezon yeniden yapılandırılan U-21 takımının futbolcuları, 3 aydır paraları ödenmediği gerekçesiyle dünkü antrenmanı boykot etti. Sezon başında U-21 takımı için Fransa'dan antrenör Osman Demir'le anlaşıp 4 gurbetçi transferi yapan yeşil kırmızılı kulübün başkanı Fatih Diniz, "Paralarını yarın ödeyeceğiz. Bu sezon değişen statülerle hem U-21, hem de U-19 takımlarının A takım gibi uzak deplasmanlara gitmesi kulüpleri mali açıdan zorluyor" dedi.