Play off hattının 4 puan gerisinde bulunan Karşıyaka, ilk 6 yarışındaki rakiplerinden Samsunspor'un 3 puanının silinmesiyle önemli bir fırsat yakalarken Denizlispor, Giresunspor ve Albimo Alanyaspor'la 10 gün içinde oynayacağı 3 maçta fırsatı avantaja çevirme şansını yakalayabilecek. Cuma günü deplasmanda düşme hattındaki Denizlispor'la karşılaşacak yeşil kırmızılı ekip, 28 Nisan Salı günü Giresunspor'u konuk edecek.

Karşıyaka, bu 2 zorlu müsabakadan sonra Akdeniz seferine çıkıp 2 Mayıs Cumartesi günü play off yarışındaki en önemli rakiplerinden Albimo Alanyaspor'a misafir olacak.

Üç maçlık bu zorlu periyotta alacağı puanlarla play off hattını yakalamayı hedefleyen İzmir temsilcisi, yarıştan kopmamak ve iddiasını güçlendirmek için 3'te 3 hesapları yapıyor.

Tesislerde takımla bir araya gelip moral aşılayan yönetim, özel play off primi de belirlemeyi planlıyor. Yönetimin, takımın motivasyonunun bozulmaması için mayıs ayındaki kongrenin tarihini bu 3 karşılaşma sonrası belirleyecek.

SERVAN YOLCU

Karşıyaka, alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname çeken Servan'ı gözden çıkardı. Gurbetçi futbolcuya ödeme yapmama kararı alan yönetim, Servan'ın sözleşmesini feshetmesini bekleyecek. Yusuf Şimşek döneminde takımın vazgeçilmezi olan Servan, göreve Ayhan Akman'ın getirilmesiyle son 7 maçta sadece Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında son dakikada oyuna girebildi.

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Spor Toto aracılığıyla kulübe aktaracağı 350 bin TL futbolculara dağıtılacak.