Tecrübesi bulunmayan genç file bekçileri Erhan ve Aykut Kıratlı'nın alternatif olarak bulunduğu kalesini 3'üncü Lig'de Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyen Ersin Aydın'la takviye eden Karşıyaka, 1 numarayı giyecek eldiven bakıyor. Yönetim, menajerlerin önerdiği, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen eski Galatasaraylı Aykut Erçetin'i veto etti.

Karşıyaka'da 28 Temmuz'a kadar sürecek Bolu'daki ikinci etap kampı da 10 yeni transfer ve gençlerin bulunduğu kadroyla başladı. Kampta 23 Temmuz'da Denizlispor, 26 Temmuz'da Türkmenistan Milli Takımı'yla hazırlık maçı oynayacak olan Karşıyaka, İzmir'e dönüşünde 2 Ağustos'ta Midilli Adası'nda AEL Kalloni, 5 Ağustos'ta Buca Arena'da Bucaspor, 8 Ağustos'ta ise Akhisar'da Akhisar Belediyespor ile karşılaşmayı planlıyor.

GÖKHAN KOPTU GELİYOR

Karşıyaka'nın transfer etmek istediği Trabzonsporlu ofansif orta saha Gökhan Karadeniz, bordo mavili ekibin Almanya kampı kadrosuna alınmadı. Yeşil kırmızılılar, Göztepe'nin de talip olduğu golcü futbolcuya Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'yla iyi ilişkileri kullanıp imza attırmaya çalışacak. Gökhan, Karşıyaka için ilk etapta talep ettiği ücrette indirim yapmıştı. İzmir temsilcisi her konuda anlaştığı Yunanlı Papadopoulos, Senegalli Djiby Fall ve Eskişehirsporlu Hürriyet'e pazartesi günü imza attıracak. Bosnalı İbricic, Erciyesspor'dan bonservisini hafta başında alacak.