“Camia içinde bir grup tarafından Divan Kurulu’na kongre baskısı yapılıyor olabilir” diyen Başkan Büyükoral, “Henüz ikinci ayını yeni doldurmuş bir yönetimin kongreye gitmesi için kulüpte çok olağanüstü bir durum olması lazım. Bizde böyle bir durum yok. Ortamı karışık göstermek yanlış. Bu tablo, transferde de işimizi zorlaştırıyor” dedi.

Bir grup yöneticiyle birlikte Bolu kampına giderek Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, teknik direktör Cihat Arslan’la durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Büyükoral, “Zaten 11-12 futbolcu aldık. Bir-iki takviyeyle daha transferi noktalayacağız. Yönetim olarak görevimizi en doğru şekilde yapıyoruz” diye konuştu.

Yaşar Holding’ten peşinat olarak gelen 1 milyon TL’yle futbolculara yapılan ödemeler, antrenman boykotu iddialarını da rafa kaldırdı. Dağıtılan para yönetime bir ay daha nefes aldırdı.

YOULA'YA VETO

Transferde hız kesmeyen Karşıyaka, menajerler aracılığıyla önerilen Gineli golcü Souleymane Youla’ya sıcak bakmadı. Gençlerbirliği’nde yıldızlaştıktan sonra Beşiktaş, Trabzon, Eskişehir, Denizlispor’da top koşturan, Lokeren, Lille ve Anderlecht’te de forma giyen, geçen sezonu Katar’da geçiren 31 yaşındaki Youla’nın düşüşte olmasının kurmayları düşündürdüğü öğrenildi. Bu arada prensipte anlaşılan Orduspor’un Fransız ön liberosu Dalmat, 1 + 1 yıllık ön protokole imza attı. Fransız yıldız bugün kampa katılacak. Aynı takımdan alınan Ganalı Banahene de Bolu’ya geldi.