Şampiyonu ödüllendiren Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Benzer başarıları uzun yıllar birlikte yaşayacağız” dedi.
 
Engelli sporu Para - Tekvando’da daha önce 1 Dünya, 1 Avrupa ve 6 Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Moskova’da yapılan son Dünya Şampiyonası’nda Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen Turan Erdoğan, Dünya 3’ncüsü olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, rakiplerini bir bir geride bırakan Erdoğan’ı meclis toplantısında plaket ve altınla ödüllendirdi.
 
HER ZAMAN YANINDAYIZ

Karşıyaka Belediyesi olarak yetenekli sporcuları her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’yı bir spor kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yetenekli her sporcuyu destekleyeceğiz. Dünya şampiyonumuzun da her zaman yanında olacağız. Bundan sonra Karşıyaka'yı temsil edecek ve başarılarına tüm Karşıyaka halkını ortak edecek" dedi.

GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

2009 yılında başladığı Para -Tekvando'da üstün performans gösteren ve Milli Takıma seçilen başarılı sporcu bugüne kadar 1 Dünya, 1 Avrupa ve 6 defa da Türkiye şampiyonluğu kazandı. Erdoğan, Rusya'nın başkenti Moskova'da, Haziran ayında yapılan Para - Tekvando Dünya Şampiyonası'nda da 3’ncü olarak bronz madalyayı Karşıyaka’ya getirdi.