Yeşil kırmızılı ekibe gelmeden önce son 2 sezonda 29 gol atan Brezilyalı futbolcu, ilk 2 maçta fileleri 2 kez sarstı, üst üste 6 hafta skor üretemeyince ilk 11'deki yerini Can Erdem'e kaptırdı. Can'ın 5 maçta 5 gollük performansı yüzünden kulübeyi mesken tutan 32 yaşındaki Kahe, son 5 karşılaşmada son dakikalarda oyuna dahil oldu, yine de topu üç direk arasından geçeremedi.

YOLLARI AYRILANLAR

PTT 1'inci Ligi'nde play off hattında iki hafta direnebilen kalabilen Karşıyaka, Kahe gibi umut bağladığı pek çok futbolcuda hüsran yaşadı. Yabancılardan Ofoedu'yla yollar erken ayrılırken, kaleci Loriya ve Juninho, bekleneni veremedi. Ahmet, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit ve Onur Alkan, geçen sezonu mumla arattı. Büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Sıddık, Mehmet Ayaz ile Deniz henüz patlama yapamadı. Alacakları için Futbol Federasyonu'a başvuran Deniz, şimdiden gözden çıkarıldı.

BERKAN'LA GÖRÜŞME

Karşıyaka yönetimi, alacakları için Futbol Federasyon'a başvuran Berkan'ın menajeriyle görüşme yaptı. Teknik direktör Yusuf Şimşek'in kadroda kalmasını istediği ve Giresunspor deplasmanında yeniden ilk 11'de görev verdiği Berkan'la yaşanan sorunların önümüzdeki günlerde çözülebilyeceği öğrenildi.