Sivasspor'dan 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralanacak olan Keram, takımla çalışmalara da başladı. Geçen sezon Sivasspor'da profesyonel olan Keram, son 2 sezonda U21 Süper Ligi'nde 45 maçta forma giydi. Bu arada Bursaspor'un 20 yaşındaki golcüsü Enes Ata'yla da anlaşan yönetim, yeşil beyazlı kulüple pazarlığını sürdürüyor. Karşıyaka, Enes'i satın alma opsiyonuyla kiralayıp, başka kulübe transfer olması halinde bonservisinden pay istiyor. Genç futbolcuyu 50 bin TL karşılığında, opsiyonsuz 1 yıllığına kiralık verme dışında bir formüle yanaşmayan Bursaspor, son olararak rakamı 20 bin TL'ye düşürdü.

Daha önce iç transferde Mustafa Aşan'la anlaşıp, dış transferde Tokatspor'dan stoper Ahmet Şahbaz ve Amed Sportif'ten sol bek Abdullah Çoban'ı ön protokolle kadrosuna dahil eden yeşil kırmızılı ekipte Etimesgut Belediyespor'dan 25 yaşındaki stoper İsmail Hacıhafızoğlu da antrenmanlara çıkıyor. İsmail'in durumu netlik kazanmazken, idmana çıkan gurbetçilerden 19 yaşındaki sol kanat Serhat Kot'u beğenen Karşıyaka, 24 yaşındaki orta saha Ünal Tosun'u bir süre daha deneyecek.

KÖTÜ HABER

Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), geçen sezon Karşıyaka kadrosunda yer alan Mehmet Akgün'ün kulüpten talep ettiği 330 bin TL alacağı onayladı. Yöneticiler Mehmet'in alacağıyla ilgili Tahkim Kurulu'na itiraz ederek zaman kazanacak. İtirazı 1-3 ay içinde değerlendirecek Tahkim Kurulu, UÇK kararını onadığı takdirde yeşil kırmızılıların transfer yasağına bu alacak dosyası da eklenecek.

Mehmet Akgün, geçen sezon başında kulüple sözleşme imzaladıktan sonra 8 maçta forma giymişti. Devre arasında kulüp bulması istenen futbolcu bir süre U21 takımla antrenmana çıktıktan sonra alacakları için kulübe ihtar çekip nisan ayında serbest kalmıştı.