Bu sezon Gölbaşı ve Kahramanmaraşspor'u yenerek galibiyet sayısını 12'ye çıkaran Suat Kaya, "Geldiğim günden bu yana sadece kazanmaya odaklı bir sistem oluşturdum. İyi futboldan öte, kazanmak için sahada basmadık yer bırakmayan bir yapıyı benimsiyorum. Bu yıl da kolay puan vermeyen bir takım göreceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Zamanının çoğunu tesislerde geçirdiğini anlatan Suat Kaya, şöyle devam etti:

"Oyuncularıma kapım ve telefonum 24 saat açık. En küçük sorunlarıyla bile ilgileniyorum. Başarının sırrı, sağlıklı iletişim kurmak. Benim için en tecrübeli oyuncuyla en genç arasında hiçbir farkı yok. Her futbolcum forma giyecek. Ben kemikleşen bir takımdan yana değilim. Her maç farklı oyunculara görev verebilirim. Kimse yedek kaldım, oynayamayacağım hissine kapılmasın. Herkes forma giyecek. Oyuncularıma bunun garantisini verdim. Onlar da bunu bilerek çalışıyorlar."

METİN VE TOLGA'DAN MÜJDE

Göztepe'ye bu hafta deplasmanda oynanacak İnegölspor maçı öncesi 2 futbolcudan müjdeli haber geldi. Sağ dizindeki ödem yüzünden 2 hafta takımdan ayrı kalan orta saha Tolga Çavdar ile idmanda sol arka adalesinden sakatlanarak Kahramanmaraşspor maçında forma giyemeyen stoper Metin Depe'nin iyileştiği açıklandı. Suat Kaya, 2 futbolcunun takımla antrenmanlara katıldığını belirterek, "Bir aksilik olmazsa Tolga ile Metin İnegölspor maçına yetişecek" diye konuştu.