Kadro dışı bıraktığı Ümit Yasin'in yokluğunda stoperde Ali Fırat'ı, sol bekte Canberk'in yerine iyilişmesi halinde Süleyman'ı oynatmayı planlayan Karapınar, orta alanda ise Hakan Turan ve Metin'i kulübeye çekip, Mustafa Sarp ve Hakan Barış'ı ilk 11'de kullanmayı düşünüyor.

Dünkü antrenman öncesi yaptığı toplantıda özellikle savunma oyuncularını uyaran genç teknik adam, "Ligin en çok gol yiyen takımı olarak yine bu ligin en golcü ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Kimseden korkumuz yok. İki hafta önce bu sahada Kayserispor'u yenerken sergilediğimiz mücadeleyi ortaya koyarsak, karşımızda hiç kimse duramaz. Sonruç ne olursa olsun, yürekli oynayın, cesur oynayın" diye konuştu. Tahir Karapınar, taraftarları da bu zorlu randevuda takımlarına destek olmaya çağırdı.

KARAPINAR'DAN HUKUK SAVAŞI

Manisaspor teknik direktörü Tahir Karapınar ile Sportif Direktör Erman Güraçar, hafta başında Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan'ın kadro dışı bırakılmasından sonra sosyal medyada aleyhlerine açıklamalarda bulunan bir menajeri mahkemeye veriyor. "Her türlü eleştiriye açığım ancak sportif bir kararı, çıkar ilişkisiyle bağdaştıran mesajlar atan hiç kimseyi affetmem" diyen Karapınar, avukatı kanalıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.