İlk etapta pek çok kulübün listesinde olduğu bilinen Hakan Barış ve İsmail Köse'yi gözden çıkaran Manisaspor, bu ikilinin transferinden 3 milyon TL gelir hedefliyor. Hakan Barış'ın bonservis ücretini 2, İsmail Köse'nin bonservis bedelini 1 milyon TL olarak belirleyen yönetim, iyi teklif gelmesi halinde kadrodaki her oyuncuyu satmayı düşünüyor.

Sezon başında Dardanelspor'dan transfer edilen Hakan Barış'ın, özellikle ikinci yarıdaki performansı ile Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Osmanlıspor'in gündeminde olduğunu söyleyen Asbaşkan Mustafa Karakaş, "Şu ana dek ne Hakan Barış ne de İsmail Köse için resmi teklif almadık. Ancak kulağımıza gelen önemli duyumlar var. Hakan'ı 2 milyon TL'den aşağı vermeyi düşünmüyoruz. Gelecek tümn önerileri futbolcularımızın ve kulübümüzün yararları doğrultusunda değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

KONGRE RÜZGARLARI

Manisaspor yönetiminde sezon içinde görevden ayrılan yöneticiler Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu, Fisun Kumbaracı ve Erhan Atılgan'dan sonra Hakan Atılgan'ın istifa etmesi, kongre tartışmalarını yeniden başlattı. Başkan Abdullah Mergen, "Ayrılan arkadaşların yerine yedek üyeler alındı. Yönetim yoluna devam ediyor" derken, önümüzdeki günlerde yeni istifaların yaşanabileceği ve olağanüstü genel kurul tartışmalarının daha güçlü bir şekilde gündeme gelebileceği bildirildi.