Başkan Abdullah Mergen, Sportif direktör Erman Güraçar ve Taner Taşkın'la görüşen iki futbolcu forma giymek için terlerinin son damlasına kadar akıtacakları sözünü verince takıma döndü.

Karşıyaka derbisine Saruhanlı Sahası'nda hazırlanan siyeh beyazlılar, Taşkın yönetiminde oynayacakları ilk maçı kazanarak moral depolamak istiyor. İsmail ve Barbaros'un sakat, Gökhan ile Hakan Turan'ın cezalı olduğu Manisaspor'da Taner Taşkın, "Manisaspor'da yeni bir dönem başlıyor. Bu yükseliş dönemi olacak. Taraftarımızı derbide yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

TAKIM ARKADAŞI HOCASI OLDU

Manisaspor'da kadro dışı cezası affedilen Kenan Aslanoğlu, eski takım arkadaşı ve kaptanı Taner Taşkın'la 11 yıl sonra yeniden buluştu. Siyah beyazlı ekipte ilk forma giymeye başladığı yıllarda 2000-2003 arasında Taşkın'ın takım kaptanı olduğunu hatırlatan Kenan, "O dönemki ağabeyim şimdi teknik direktörüm oldu. Beni affettikleri için hocama ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Taşkın'la birlikte 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de Manisaspor'da üst üste şampiyonluk yaşamıştık. İnşallah yeniden PTT 1'inci Lig şampiyonluğu yaşayacağız" dedi.