Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, 10 numara pozisyonunda oynayan 31 yaşındaki futbolcuyu kendilerine Mikic'in önerdiğini belirterek, "Görüşmelerimizi Mikic kanalıyla sürdürüyoruz. Kulübünde ekonomik anlamda sıkıntılar varmış. Şu anda takımıyla birlikte kampta. Kamp sonrası Manisa'ya gelecek, görüşeceğiz" dedi.

Geçen sezon Manisaspor'da kiralık oynayan Perovic'in de dönmek için haber gönderdiğini söyleyen Başkan Mergen, "Şu ana kadar Şanlıurfaspor dışında Türkiye'den teklif gelmemiş. Geçen sezon aldığı ücrette indirim yaparsa, kendisiyle anlaşabileceğimizi söyledim. Cevap bekliyoruz" şeklinde konuştu. Üç büyüklerin lig kadrosuna almayacağı oyuncuları da düşündüklerini sözlerine ekleyen Abdullah Mergen, bu konuda harekete geçmek için kampların bitmesini beklediklerini belirtti.

SPONSOR ARAYIŞI

TFF'nin mali genel kurulu için gittiği Ankara'da sponsorluk için Manisalı bürokratlar ve bölge milletvekilleri ile görüştüğünü açıklayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmeler olacağını aktardı. Manisalı olan Spor Toto Teşkilat Müdürü Mehmet Muharrem Kasapoğlu'dan tam destek sözü aldığını kaydeden Mergen, "Manisaspor çok önemli bir marka. Yeni sezonda bu markayı çok iyi rakamlara satmayı planlıyoruz. Türk Hava Yolları, Milli Piyango İdaresi ve Manisa OSB'deki büyük firmalarla ciddi rakamlara sponsorluk anlaşması yapacağız" dedi.