Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Nobre ile ilgilendiğini ve bu doğrultuda kendileriyle görüştüklerini söyledi. Transfer görüşmelerinin şu an devam ettiğini ifade eden Kahramanlı, "Fenerbahçe Yönetimi ile en son Medical Park Antalyaspor maçı öncesi görüştük. Yine hala görüşme halindeyiz. Sonuçta her iki kulübün ihtiyaçlarına göre bu transferler her zaman olmuştur ve olacaktır da. Fenerbahçe, Nobre ile ciddi bir şekilde ilgilenmektedir.

Nobre'yi transfer etmek istediklerini bize bildirdi. Biz de aynı şekilde hem teknik heyetimizle hem de yönetim kurulu arkadaşlarımız ile görüştük. Eğer şartlar oluşursa, şartlarda anlaşırsak biz bu transferi 3-5 gün içinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Şu anda görüşmelerin parasal konuda yapıldığını kaydeden Kahramanlı, "Tabi onların bizlere önerileri oldu. Bizim de onlardan istediklerimiz var. Eğer bu konuda anlaşabilirsek, transfer gerçekleşecek" diye konuştu.

Nobre'nin de bu işe sıcak baktığını dile getiren Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Bizim Nobre ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Nobre'de 'eğer kulübüm istiyorsa ben de istiyorum' diyor. Hem futbolcu hem de kulüpler arasında istek olduğu takdirde öyle zannediyorum bu transferin gerçekleşeceğine inanıyoruz."