"Takımımızın son dakikaya kadar olumlu futbol oynama çabasını ayakta alkışlıyorum" diyen Başkan Özkan, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe’nin ikinci 11’i ile sahaya çıktığının ve İsmail Kartal’ın sakatlıktan yeni çıkmış uyum dönemi geçiren ve forma şansı bulamayan gençleri oynattığının farkındayız. Bu nedenle başarıyı abartmadan ve havaya girmeden kendi ligimizin ölçeğinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Maçtan sonra çok sayıda kutlama mesajı aldığını ve başarılarının abartıldığını ifade eden Başkan Özkan, şöyle devam etti:

"Ya arş-ı alaya çıkarılıyor, ya yerin dibine indiriliyoruz. Ortası bulunmuyor. Bunun yolu futbolculuğun meslek olarak kabul edilmesinden geçiyor. Sahaya çıkan gençlerin mesleğini icra etmek zorunda olan profesyoneller olduğunu hatırlasak, onların boylarını bir galibiyetle 5 metreye çıkarıp, bir yenilgiyle 50 santime indirmesek pek çok şeyi çözmüş olacağız."

Başkan Özkan, kaleci Evren’den forvet Taha’ya kadar herkesi tebrik ederken, altyapıdan yetişen Çağlar ile Cengiz'le gurur duyduğunu dile getirdi.