Dünkü mağlubiyetin ardından Antrenör Ufuk Sarıca ile bir araya gelen Basketbol Şube Yönetimi, geç saatlere kadar süren toplantıda Ragland'ın biletini kesti. Panathinaikos karşısında 4 dakika 40 saniye süre alıp, skora katkı sağlayamayan 26 yaşındaki oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor. Joe Ragland'ın kılık kıyafet ve konuşma tarzı ile sorun kalebet yarattığı, dakik olmadığı, kulübün disiplin kurallarına uymadığı ifade edildi. Karşıyaka'da beklentileri bir türlü karşılayamayan Josh Carter'ın da topun ağzında olduğu öğrenildi. Josh Carter, dün 25 dakika 55 saniye oyunda kalmasına rağmen 1 sayı bile kaydedemedi.

Yeşil kırmızılılarda Ragland ve Josh Carter gibi yabancıların formsuzluğu hayal kırıklığı yaratırken, yerli oyuncuların skora katkısı teselli oldu. Can'ın 12, Muhammed'in 8, Kerem'in 7, Kenan'ın ise 5 sayı kaydettiği müsabakanın özellikle ikinci yarısında Türk ağırlıklı oyuncularla mücadele ettiklerini hatırlatan Antrenör Ufuk Sarıca, "Ne yazık ki 7-8 kişinin çok iyi mücadelesi yetmedi. Bu seviyede ilk defa oynayan oyuncularımız var, takım olarak da tecrübesiz bir ekibiz. Buralarda yenmek için oynamak da önemli. Basit hatalarımız ve işlemeyen yerlerimiz için önlem alacağız. Kalan 3 maçı tek tek düşünüp kazanmaya çalışacağız" dedi. Can Altıntığ'ın sakatlığına rağmen oynamak istediğini dile getiren Sarıca, "Kendisine teşekkür ediyorum. Sahada yapabileceğinin en iyisini yaptı, belki çok kritik bir yerde atış kaçırdı ama buralar kolay değil" yorumu yaptı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 8'inci haftasında Pınar Karşıyaka yarın evinde Muratbey Uşak Sportif'le karşı karşıya gelecek. Karşıyaka Arena'daki maç saat 19.15'te başlayacak. Yeşil kırmızılı ekibin Euroleague'deki Panathinaikos randevusunu izleyenler, gişede biletlerini göstererek yeni bir biletle ücretsiz salona girebilecek. Son olarak deplasmanda Fenerbahçe'ye 104-82 yenilen Pınar Karşıyaka, son 3 maçını kazanan Muratbel Uşak Sportif önünde galibiyet arayacak.