"Galibiyeti hak etmedik. Kazansak PAOK'un iyi performansına yazık olurdu" diyen Sarıca, "Oyunu kazanabilecek noktaya getirdik. Normal sürenin son dakikasına 5 sayı farkla önde girdik ama üst üste serbest atışları kaçırdık" dedi.

Tanınmayacak kadar kötü oynadıklarını dile getiren Sarıca, "Yorgunluk da performansımıza etken oldu. Normalde yapmayacağımız hatalar yaptık. Maç boyunca 23 top kaybettik. Karşılaşmayı rakibe hediye ettik. Salonu tıklım tıklım doldurup bize müthiş destek veren taraftarımıza üzüldük. Avrupa'da zor bir kupada yarışıyoruz. Bazı oyuncularımızın daha fazla katkı sağlaması şart. Artık Buducnost ve Ventspils'le üst üste oynayacağımız iki deplasmanı kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

OLYMPİAKOS İDDİASI

Euroleague'de 2012 ve 2013'te üst üste iki şampiyonluk yaşayan Yunan devi Olympiakos'un Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca'yı listesine aldığı iddia edildi. Antrenör Giorgos Bartzokas'ın istifa ettiği Yunan temsilcisinin Pınar Karşıyaka'yı 3 yılda Avrupa ve Türkiye'de 3 final oynatarak 2 kupa kazandıran Sarıca'yla ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi. Olympiakos'un daha önce Orhun Ene'yi de antrenör listesine aldığı ortaya çıkmıştı.