Beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Olgar Erdoğanlar, "Kazandığımız takdirde play off'u hemen hemen garantileyeceğimiz mücadelede hakemlerin tutumu maçın sonucuna etki etti. Ligin en kritik maçına bu 3 hakemin atanmasına bir anlam veremedik. Hakemler hep takdir haklarını rakipten yana kullanarak sonuca etki etti" dedi.

Banvit karşısında ilk çeyrek ve 3'üncü periyotta iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Erdoğanlar, "Ancak son 3 maçta maksimum sayıda galibiyeti alarak play off'a kalacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Gelecek yıl Avrupa'da hangi kupada mücadele edeceklerini henüz netleştirmediklerini de hatırlatan Erdoğanlar, "ULEB Eurocup'ta mı FIBA'nın organizasyonunda mı yer alacağımız önümüzdeki günlerde belli olacak" ifadelerini kullandı.

KENAN SİPAHİ ŞOKU

Bu sezon sakatlık problemlerinden kurtulamayan Pınar Karşıyaka'da Palacios ve Jones'tan sonra guard Kenan Sipahi de büyük oranda sezonu kapattı. Banvit maçı sonrası dirseğinde ağrı hisseden 21 yaşındaki oyun kurucunun dirsek bağlarında yırtık meydana geldiği öğrenildi. Fenerbahçe'den kiralanan, daha önce sarı lacivertlilerde de kolundan ağır bir sakatlık geçiren Kenan, bu sezon ligde 7.5 sayı, 2 ribaund, 3.3 asist ortalamaları tutturdu. A Milli Takım kadrosunda da yer alan genç yıldız, haziran ayında yapılacak NBA draftlarına katılacağını açıklamıştı.

Pınar Karşıyaka'da Jones'tan sonra Kenan'ın da sakatlanmasıyla elde oyun kurucu olarak Soner kaldı. Yeşil kırmızılılar, transfer sezonu kapandığı için takviye yapamayacak.