Evren'in avukatı Gürsel İyim'in başvurusu üzerine İstanbul 29. İcra Dairesi tarafından alınan kararla markalar satışa sunulabilecek. Karşıyaka'nın karara itiraz ve Evren'le anlaşmak için 1 haftalık süresi bulunuyor.


KARŞIYAKA'DAN LOGO HACZİNE İTİRAZ

Karşıyaka, basketbol takımında 2 sezon önce 2012-13'te forma giyen Evren Büker'in alacağı için kulüp logolarına haciz koydurmasına itiraz etti. Daha önce de birkaç kez eski borçlar nedeniyle logoları haczedilen yeşil kırmızılılarda Başkan Fatih Diniz, "Evren'in alacağı faizleriyle birlikte 150 bin TL'yi buluyor. Tebligat elimize yeni ulaştı. Konuyla ilgili hukuki süreç işliyor. Hergün haciz işlemleriyle boğuşuyoruz. Karşıyaka'dan alacağı bulunan tüm eski oyuncularımız zamanla paralarını tahsil eder. Evren de parasını alacaktır. Ama logolarımızı kimse satamaz" dedi.

PARA ARIYOR


PTT 1'inci Lig'deki Ege derbisinde Manisaspor'a konuk olacak Karşıyaka'da yönetim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin primlerini oyuncuların hesaplarına yatırarak moral dopingi yapmaya çalışıyor. Kurmaylar kaynak arayışında. Eksik futbolcusu bulunmayan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, "Bizim için iç saha ya da deplasman farketmiyor. Derbiyi kazanacağız" diye konuştu.