Teknik direktör Metin Diyadin'in kendi kurduğu takımın başına gelmediğini hatırlatan Başkan Sepil, "Bu kadro elbette kötü değil. Ancak bazı oyuncular hocamızın kafasındaki şablona ve futbol anlayışına uymamış olabilir. Şu ana kadar beklediğimiz performansı göremesek de şampiyonluğa olan inancımızı kaybetmedik" diye konuştu.

Ara transferde teknik kadronun talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Sepil, "Metin Diyadin ne derse o olacak" diyerek şöyle devam etti:

"Önümüzde 35 günlük bir zaman dilimi var. Bu süreçte doğru düşünüp, doğru adımlar atacağız. İkinci yarıya hazırlanırken nasıl şampiyon oluruz, onun hesabını yapacağız. Nerede eksik görürse o bölgeye takviye gerçekleştireceğiz. Ancak tekrar ediyorum; transfer yaparken Göztepe'yi futbolcu mezarlığına çevirmeyeceğiz."

GÖZTEPE 'LİDERİ'Nİ BULDU

Ara transfer için düğmeye basan Göztepeli kurmayların, Nazilli Belediyespor'un kaptanı Lider Koç'la temasa geçtiği öğrenildi. Hem sağ bek hem de stoper oynayabilen 26 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Nazillili yöneticilerin nabzını yoklayan sarı kırmızılıların bu konuda önemli mesafe kat ettiği bildirildi. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Lider, sırasıyla Siirtspor, Aydınspor, Altınordu ve Nazilli Belediyespor formalarını giydi. Tecrübeli oyuncu bu sezon 14 maçta görev yaptı.