Yusuf Şimşek, "Son iki haftada 5 puan yitirmesek, zirve yarışından kopmazdık. Büyük fırsatları tepiyoruz. Giresunspor karşısında yalnız Onur Alkan sarı kart gördü. Bana göre bu bile maçta galibiyet hırsımızın olmadığının göstergesi. Oyuncularımla görüşeceğim" dedi.

Devre arasına kadar kalan Albimo Alanyaspor, Boluspor ve Kayserispor maçlarından 9 puan almaları gerektiğini söyleyen Yusuf Şimşek, daha sonra şöyle konuştu:

"Önümüzde transfer dönemi var. Bu takım başarı için kuruldu ve ne olursa olsun başarılı olacağız. İkinci yarıda da bizimle kalmak isteyenler kalacak, gitmek isteyen gidecek. Son 3 maçtaki performanslar, gidecek isimleri belirlemek adına önemli. Bizimle yola devam etmek isteyenler maksimum performansını sergilemeli."

GİRESUNLU TARAFTARA TEPKİ

Yusuf Şimşek, Giresunspor seyircisine de büyük tepki gösterdi. 2011-12 sezonunda Karşıyaka yüzünden küme düştüklerini iddia eden ev sahibi takım taraftarlarının maç boyunca kendilerine, "Şike yapsana, top çevirsene" diye tempo tuttuğunu vurgulayan Yusuf Şimşek, "102 yıllık bir kulübe aslı astarı olmayan yakıştırmalarda bulunmak Giresunlulara yakışmadı" dedi.

NE OLMUŞTU

2011-12 sezonunun son haftasına 38 puanlı Karşıyaka, 39 puanı bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve 36 puanı olan Giresunspor, düşme tehlikesiyle girmiş, son maçta Karşıyaka ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor golsüz berabere kalınca Giresunspor, Sakaryaspor'u yenmesine rağmen Karşıyaka'nın ikili averajla gerisinde kalarak küme düşmüştü.

JUNİNHO ŞOKU

Karşıyaka'da Giresunspor deplasmanının 50'inci dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Juninho'nun büyük olasılıkla devreyi kapattığı bildirildi. Sol arka adalesinde yırtık şüphesi bulunan Brezilyalı futbolcunun durumu yarın çekilecek MR'ın ardından belli olacak.