Fakat bu maçların genellikle paralı kanallardan yayınlanması ve buna çözüm aramayışımız nedeniyle genellikle bu tip maçların oynandıktan sonra özetlerini izleriz. Artık internet sayesinde bu sorun tarih oluyor. İstediğimiz maçı taraftarium24 üzerinden canlı olarak izlemek için tek yapmamız gereken maç başlamadan önce internete girip izlemek istediğimiz maçı yayınlayan siteye girip izlemek. Böylece canlı ve ücretsiz lig tv izleyebilir paralı kanallardan kurtulabiliriz.

Taraftarium24 ile lig tv izleyeceksiniz. Dertlere son
Dünyaca ünlü liglerdeki maçlar dünyadaki birçok ülkelerin televizyon kanallarında yayınlanır. Bu kanalların internet üzerinden linkleri bulunur. Bu linkler sayesinde lig tv izleyebiliriz. Bazı internet siteleri bu linkleri bünyesinde barındırıp internet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunar. Bu sayede herhangi bir ücret ödemeden bu tip maçları internet üzerinden bedava izlemiş oluruz. Sadece futbol maçlarını değil isteğe göre basketbol, voleybol müsabakalarını da internetten kolaylıkla bulabilir ücretsiz olarak izleyebiliriz. Ayrıca ülkemizdeki ücretli ya da ücretsiz televizyon kanallarında bile bulamayacağımız maçları bile internetten rahatlıkla izleyebiliriz. Ülkemizdeki kanallarda yayınlanmayan ve taraftarium24 üzerinden bedava maç izlemek için tek yapmamız gereken maçı yayınlayan yabancı kanalın internet üzerinden yayınını bulup izlemek; sadece bu kadar. Justintvhd.com sayesinde ülkemizdeki paralı kanallarda bile izleyemeyeceğimiz maçları internetten çok daha kolay bir şekilde ücretsiz olarak rahatlıkla izleyebiliriz. Böylece boş yere paralı kanallara abone olmamıza gerek kalmaz abonelik esnasından vermiş olduğumuz taahhüt, yapmış olduğumuz sözleşme gibi bize ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarması muhtemel dertlerden kurtuluruz.

En son justin tv güncellemesi ile mobilden HD maç yayını
İnternetin bize sunmuş olduğu bunca imkânın yanında bir takım zararları da yok değil. Özellikle kötü amaçlı bazı siteler yüzünden bilgisayarımıza bulaşan virüslerden hepimiz muzdarip olmuşuzdur. Bu gibi sıkıntıları yaşamak istemiyorsak justin tv izlerken dikkatli olmalıyız. Google arama motoru kullanmalıyız. Bu sitelerin açılmasını engelleyen Google sayesinde bu dertten kurtulmuş oluruz. Ayrıca internet üzerinden tarama yapabilen bir anti virüs programının biz internette dolaşırken aktif olarak tarama yapabilmesi gerekir. Google tarafından anımsanamayan bazı siteler bilgisayarımıza zararlı içerik yükleyip virüs bulaşmasına neden olur. Bu anti virüs programı sayesinde bu sorunu ortadan kaldırmış oluruz. Ayrıca girmiş olduğumuz sitede bolca reklam bulunuyorsa bu sitelerden de uzak durmalıyız. En çok ziyaret edilen platformlardan olan justin tv izlemek son derece basittir.