Ekonomik darboğazdan çıkmanın planlarını yapan Altay'da yönetim bu kez eski teknik direktör Ekrem Al ve santrfor Yunus Altun'un alacakları konusunda köşeye sıkıştı. Altay'dan ayrıldığında 15 Haziran tarihli 35 bin liralık senet verilen Al, ödeme yapılmaması üzerine yeniden başkanlığa seçilen Hızlıok'tan alacağını talep etti. Al'a en yakın zamanda ödeme sözü veren Hızlıok'un kapısını bu kez de sözleşmesi süren Yunus Altun çaldı. Geçen sezon 165 bin liraya oynayan, ancak yaklaşık 75 bin lira alacağı bulunan 34 yaşındaki golcü, Hızlıok'la Gaziemir Tesisleri'nde buluştu.

15 bin lira ekstra prim
Sözleşmesi gereği geçen sezon 15 gol attığı için 15 bin lira da ekstra prim kazanan tecrübeli yıldızın, Hızlıok'a, "İyi niyetli davrandım, federasyona gitmedim. Alacaklarımı öderseniz kalmak isterim" dediği öğrenildi.
İstanbul'a sponsorluk görüşmeleri için gittiği bildirilen Hızlıok'un Yunus'a 'Yakında ödeceğiz' mesajı verdiği bildirildi. Bu arada 5 yıldır çalışıp, son 1 yıldır da kulüp müdürlüğünü üstlenen Onur Çerioğlu görevinden ayrıldı. Atakan Atalay kulüp müdürlüğüne, Gökhan Göktürk de kulüp menacerliğine getirildi. Sözleşmesini fesheden Ömer Yalçın ise G.Antep BŞB ile anlaştı.